Tee-se-itse: IKEA-hakkerit ja kunnostetut kirpputorilöydöt
2020-09-30
”Uudistamalla olemassa olevan, kirpputorilta tai IKEAsta ostetun huonekalun huone voi saada täysin uuden ilmeen. Sen ei myöskään tarvitse maksaa paljon, se on hyväksi ympäristölle ja kaiken lisäksi saat täysin uniikin ja omaperäisen huonekalun!”
Sisustussuunnittelija Jennie Florentzin “vaihe vaiheelta -oppaiden” inspiroimana voit uudistaa kirpputorilöytöjä ja perheen lastenhuoneen leikkikalusteita.

Lue lisää
Tee-se-itse: Rakenne upea vaatekaappisaari
2020-08-26
”Todella moni haluaa tehdä tee-se-itse-projekteja, ja muutaman seinälistan avulla on helppo antaa huonekalulle aivan uusi ja ainutlaatuinen ilme. Tästä saat “vaihe-vaiheelta-oppaan”, jonka avulla luot upean vaatekaappisaaren..”
Pyysimme Sisustuksesta kiinnostunut 27-vuotias Emy Stenudd kertomaan, miten hän muutti joitain tavallisia IKEA-huonekaluja upeaksi vaatekaappisaareksi.

Lue lisää
Mittatilustyönä tehty kirjahylly ja klassiset kattolistat
2020-07-03
“Meidän oli myös löydettävä paikka tv:lle, jotta se ei olisi niin keskeisellä paikalla. Kun en löytänyt etsimääni, päätin luoda kirjahyllyn huoneen mittojen mukaan.”
Kuukauden haastattelu -Sisustusarkkitehti Emma Lyrstrand kertoo listojen valinnasta 1900-luvulta peräisin olevaan kaksioon, ja kuinka hän suunnitteli itselleen mittojen mukaan tehdyn kirjahyllyn.

Lue lisää
Parhaat vinkit lastenhuoneeseen!
2020-07-02
Kolmen lapsen äiti Josefin pitää yksinkertaisesta ja toimivasta sisustustyylistä ja luo kotoisan tunnelman seinälistoilla.
-Lastenhuoneen seinillä on seinälistoja kahta eri kokoa, jotka yhdessä luovat kaksinkertaiset seinäkehykset. Sisäkehyksen kulmassa on pienempiä ...

Katso kaikki kuvat
Uutta myymälässä
2020-07-02
”Klassisia kattorusetteja ja kauniisti koristeltuja listoja! Katso kesän tuoteuutuuksia! ”
- Vuonna 2020 monet viettävät kesälomansa kotona ja uhraavat ehkä enemmän aikaa asuntonsa sisustamiselle tai kunnostamiselle. Olemme ladanneet verkkokauppaamme lisää tuoteuutuuksia ja joitakin niistä löydät tästä

Siirry artikkeliin
Näin luot tyylikkään olohuoneen
2020-05-28
””Huoneiden maalaukseen käytetään usein perusväriä ja korostusväriä, jolloin perusväri on yleensä rauhallinen. Tällöin perusvärien kanssa voidaan luoda kontrasti korostusvärien avulla.
Kuukauden haastattelu - Susanne Lundberg, suunnittelija ja Ruth & Joanna -sisustusmerkin perustaja antaa sisustusvinkkejä, joiden avulla voit luoda tyylikkään ja hienostuneen olohuoneen.

Lue lisää
Sisusta kirpputorilöydötillä!
2020-05-26
”Sisustustähti Hannes Mauritzson kertoo meille, miksi hän pitää kirpputoreista ja mitkä ovat parhaita löytöjä juuri nyt.
- Hänen lähes 40 000 seuraajaansa pääsevät näkemään, miten hän on kunnostanut 1900-luvun alussa rakennetun kotinsa, jossa on upeat ikkunat ja korkea huoneet.

Lue lisää
Inspiraatiota keittiöön - moderni vuosisadan vaihteen keittiö Göteborgissa
2020-05-09
”Mitä kannattaa ajatella ennen keittiöremonttia? Miten valita kattokoriste iäkkään kiinteistön moderniin keittiöön? Tapaamme Carloksen, joka on suunnitellut ja piirtänyt oikean unelmakeittiön!
- Jaa hänen kokemuksensa ja saa vinkkejä remontointiin

Lue lisää