Vinjett_1.jpg
Sisustajan diy-kikka: Näin teet tylsästä lipastosta ylellisen
2023-07-06
Sofia B Tretow pyörittää sisustusyritystä Tretow Deco jonka päämaja on Tukholmassa, ja hän on myös ahkera sisustussuunnittelija jota käyttää sekä yksityishenkilöt että yritykset ja erilaiset sisustuslehdet. Vaikka hän kertoo, etteivät DIY-projektit ole hänen juttunsa, ”-Olen liian kärsimätön, liian kömpelö ja liian itsekriittinen.”, hän muuttaa yksinkertaisilla toimilla arkisia lipastoja tyylikkäiksi ja kauniiksi huonekaluiksi.
Vinjett.jpg
Kurkka sisään VANBRUUNin tyylikkääseen näyttelytilaan
2023-07-06
”Ruotsalaisomisteisella koruliikkeellä VANBRUUNilla on perustamisesta asti, vuodesta 2014 ollut tavoitteena pysyä verkkokauppapohjaisena, mutta yrityksen maailmanlaajuisen kasvun myötä he ovat avanneet lisäksi näyttelytilan. Tämä sijaitsee perinteikkäässä rakennuksessa keskellä keskeisintä Osloa.
Vinjett.jpg
Uudet jalkalistat antoivat asunnolle kasvojen kohotuksen!
2022-11-30
”Kun ostimme asunnon, siellä oli uusi kaunis massiivipuulattia, uusi keittiö sekä sisustettu ullakko asunnon yläpuolella. Mutta koimme, että haluamme uusia pinnat ja laittaa uudet jalkalistat, sillä asunnossa olevat listat olivat huolimattomasti asennettu eikä sen tyyliset mitä itse halusin…”
Vilkaise sisustusbloggaaja Anetten kotiin ruotsalaisessa kesäkaupungissa Torekov

Lue artikkeli tästä
Vinjett.jpg
Näin helposti asennat kattorosetin! (Ohjevideo)
2022-11-30
”Autamme sinua remonttiunelmiesi toteuttamisessa selkeiden ohjevideoiden avulla, ja tällä kertaa näytämme kuinka asennat kattorosetin - ilman asentajan apua”
Ohjevideo – Näin asennat kattorosettin itse.

Lue artikkeli tästä
Vinjett.jpg
Kiinteistövälittäjän koti: tilankäytön optimointia ja hurmaavaa hotellitunnelmaa minikaksiossa
2022-02-13
”Kun kiinteistövälittäjä Caroline Hanell etsi itselleen uutta kotia, tismalleen sopiva kohde löytyi viime vuosisadan alussa rakennetusta talosta: 32 neliön asunto, jota ei ollut remontoitu yli 40 vuoteen."
Kuukauden haastattelu – Kurkista kiinteistövälittäjä Caroline Hanellin kotiin Tukholmassa.

Lue artikkeli tästä
Vinjett.jpg
Näin asennat kattolistamme ammattilaisen tavoin!
2022-02-13
”Autamme sinua toteuttamaan unelmiesi remontin selkeiden opastusvideoiden avulla. Ensimmäisessä videossa näytämme vaihe vaiheelta, miten asennat kattolistamme omatoimisesti.”
Opastusvideo – Näin asennat kattolistat itse.

Lue artikkeli tästä
Vinjett.jpg
Luo hotellitunnelmaa verhotangoilla
2021-05-29
”Kiskot asetetaan kattolistan sisään ja etäisyys seinään/ikkunaan riippuu siitä, kuinka paljon kangasta halutaan ja halutaanko yhdet vai kahdet verhokiskot. Tarvitsimme 30 cm kiskoja ja verhoja varten. Kun verhotangon ja verhokiskojen sijaintia mitataan, on otettava huomioon leveät ikkunalaudat tai seinästä ulkonevat patterisuojukset.”
Kuukauden haastattelu – Hanna Larssons, Frank Decon sisustussuunnittelija, näyttää, miten huoneeseen voidaan verhotangoilla luoda vaikuttava hotellitunnelma.

Lue artikkeli tästä
Vinjett.jpg
Vaikuttava sisäkatto kansallisromanttisessa kirjakauppiaan huvilassa
2021-05-29
”Alueen rumin talo! Mahtavien kansallisromanttisten huviloiden kaupunginosassa Victoria ja avopuolisonsa toteavat, että on olemassa talo, joka erottuu muista – olemalla hirveän ruma. Muutamaa kuukautta myöhemmin pari seisoo ruman talon portin edessä avaimet kädessään – talo on heidän!”
Tänään kirjakauppiaan huvila on muuttunut edustavaksi, tavallisesta poikkeavaksi asunnoksi, jonka remontissa on hyvin tietoisesti pyritty säilyttämään ja luomaan uudelleen hienot alkuperäiset yksityiskohdat.

Lue artikkeli tästä
Vinjett.jpg
Kauniit seinäkehykset tanskalaisessa Patricier-huvilassa
2021-04-03
”Sisustussuunnittelija Kristinan mielestä makuuhuone tuntui liian ”kylmältä”, eikä se vastannut vanhan talon alkuperäistä tyyliä. Ratkaisu löytyi seinäkehyksistä, koristeista ja aivan uudesta värimaailmasta. Tulos – mukavampi olo.”
Kristinan uusin remonttiprojekti on merkittävä muutos parin makuuhuoneeseen.

Lue artikkeli tästä
Vinjett.jpg
Paikalla rakennetun sisustuksen asiantuntijat
2021-04-03
”Paikalla rakennettu sisustus mahdollistaa huonekalujen tai huoneiden räätälöinnin täysin omien toiveidesi mukaisesti ja kaikki mahdolliset yksityiskohdat huomioon ottaen. Inspiroidu Gamla Uppsala Snickerin ... ”
Viktor auttoi hiljattain kunnostamaan Uppsalassa sijaitsevan asunnon.

Lue artikkeli tästä
Vinjett.jpg
Stukkojen, kattolistojen ja kattorosettien valinta kunnostustyössä
2020-12-08
“Halusin enemmän kaikkea. Olin aina unelmoinut sisustuksesta täynnä kiemuraisia stukkokoristeita. Sitten todellisuus iski, ja kaikki arkkitehtikoulussa oppimani ja tyylilajien historian vuosia kestäneet tutkimukseni saivat minusta yliotteen.”
Sisustusguru Emelie ”34 kvadrat” Ekman neuvoo mitä kannattaa harkita, kun kunnostustyössä valitaan stukkoja.

Lue artikkeli tästä
Vinjett.jpg
Tee-se-itse: IKEA-hakkerit ja kunnostetut kirpputorilöydöt
2020-09-30
”Uudistamalla olemassa olevan, kirpputorilta tai IKEAsta ostetun huonekalun huone voi saada täysin uuden ilmeen. Sen ei myöskään tarvitse maksaa paljon, se on hyväksi ympäristölle ja kaiken lisäksi saat täysin uniikin ja omaperäisen huonekalun!”
Sisustussuunnittelija Jennie Florentzin “vaihe vaiheelta -oppaiden” inspiroimana voit uudistaa kirpputorilöytöjä ja perheen lastenhuoneen leikkikalusteita.

Lue lisää
Vinjett.jpg
Tee-se-itse: Rakenne upea vaatekaappisaari
2020-08-26
”Todella moni haluaa tehdä tee-se-itse-projekteja, ja muutaman seinälistan avulla on helppo antaa huonekalulle aivan uusi ja ainutlaatuinen ilme. Tästä saat “vaihe-vaiheelta-oppaan”, jonka avulla luot upean vaatekaappisaaren..”
Pyysimme Sisustuksesta kiinnostunut 27-vuotias Emy Stenudd kertomaan, miten hän muutti joitain tavallisia IKEA-huonekaluja upeaksi vaatekaappisaareksi.

Lue lisää
Vinjettbild.jpg
Mittatilustyönä tehty kirjahylly ja klassiset kattolistat
2020-07-03
“Meidän oli myös löydettävä paikka tv:lle, jotta se ei olisi niin keskeisellä paikalla. Kun en löytänyt etsimääni, päätin luoda kirjahyllyn huoneen mittojen mukaan.”
Kuukauden haastattelu -Sisustusarkkitehti Emma Lyrstrand kertoo listojen valinnasta 1900-luvulta peräisin olevaan kaksioon, ja kuinka hän suunnitteli itselleen mittojen mukaan tehdyn kirjahyllyn.

Lue lisää
Vinjettbild.jpg
Parhaat vinkit lastenhuoneeseen!
2020-07-02
Kolmen lapsen äiti Josefin pitää yksinkertaisesta ja toimivasta sisustustyylistä ja luo kotoisan tunnelman seinälistoilla.
-Lastenhuoneen seinillä on seinälistoja kahta eri kokoa, jotka yhdessä luovat kaksinkertaiset seinäkehykset. Sisäkehyksen kulmassa on pienempiä ...

Katso kaikki kuvat
Ingressbild.jpg
Uutta myymälässä
2020-07-02
”Klassisia kattorusetteja ja kauniisti koristeltuja listoja! Katso kesän tuoteuutuuksia! ”
- Vuonna 2020 monet viettävät kesälomansa kotona ja uhraavat ehkä enemmän aikaa asuntonsa sisustamiselle tai kunnostamiselle. Olemme ladanneet verkkokauppaamme lisää tuoteuutuuksia ja joitakin niistä löydät tästä

Siirry artikkeliin
Ingressbild.jpg
Näin luot tyylikkään olohuoneen
2020-05-28
””Huoneiden maalaukseen käytetään usein perusväriä ja korostusväriä, jolloin perusväri on yleensä rauhallinen. Tällöin perusvärien kanssa voidaan luoda kontrasti korostusvärien avulla.
Kuukauden haastattelu - Susanne Lundberg, suunnittelija ja Ruth & Joanna -sisustusmerkin perustaja antaa sisustusvinkkejä, joiden avulla voit luoda tyylikkään ja hienostuneen olohuoneen.

Lue lisää
Ingressbild.jpg
Sisusta kirpputorilöydötillä!
2020-05-26
”Sisustustähti Hannes Mauritzson kertoo meille, miksi hän pitää kirpputoreista ja mitkä ovat parhaita löytöjä juuri nyt.
- Hänen lähes 40 000 seuraajaansa pääsevät näkemään, miten hän on kunnostanut 1900-luvun alussa rakennetun kotinsa, jossa on upeat ikkunat ja korkea huoneet.

Lue lisää
kok2_932x710-min.jpg
Inspiraatiota keittiöön - moderni vuosisadan vaihteen keittiö Göteborgissa
2020-05-09
”Mitä kannattaa ajatella ennen keittiöremonttia? Miten valita kattokoriste iäkkään kiinteistön moderniin keittiöön? Tapaamme Carloksen, joka on suunnitellut ja piirtänyt oikean unelmakeittiön!
- Jaa hänen kokemuksensa ja saa vinkkejä remontointiin

Lue lisää