Kulmakoriste

Osta pelkistetyt tai koristeelliset kulmalistat verkosta. Täältä voit valita yhteensopivat kulmat seinälistoillesi. Yhteensopivien kulmien ja listojen tuotenumeron kolme viimeistä lukua ovat samat....

Meiltä löydät tyylikkäät kevyestä ja erittäin laadukkaasta materiaalista valmistetut stukkokoristeet markkinoiden halvimpaan hintaan. Peruutusoikeuden ja hintatakuun ansiosta voit olla varma, että teet turvalliset ja hyvät kaupat.

Nykyaikaiset materiaalit antavat meille runsaasti mahdollisuuksia luoda vanhojen aikojen kauniita huoneita. Nykyään on huomattavasti yksinkertaisempaa luoda vanhojen aikojen kauniita huoneita kuin vanhaan aikaan. Alun perin stukkokoristeet valmistettiin veistämällä puusta kuvioita. Kun teollisuusvallankumous saapui Ruotsiin, yleistyi kipsin käyttö listojen valmistuksessa teollisuudessa. Nämä olivat kuitenkin erittäin painavia ja vaikeita asentaa, joten 60-luvun alussa esiin nousi kaksi uutta materiaalia - polyuretaani ja polystyreeni - jotka ovat nykyään lähes yksinomaan käytössä.

Kaikki kulmalistat valmistetaan polyuretaanista, iskuja ja vettä kestävästä materiaalista. Materiaali on hiottavaa ja sitä on helppo työstää tavallisilla käsityökaluilla asennuksen yhteydessä, ja se voidaan maalata kaikenlaisilla maaleilla. Puhdistuksen yhteydessä materiaali kestää kosteutta sekä useimpia puhdistusaineita.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit vapaasti ottaa meihin yhteyttä: +46 19-100 966 | [email protected]
Näytä enemmän