Kattolistat epäsuoraan valaistukseen

Kattolistat epäsuoraan valaistukseen led-valoilla, sekä kattoon että seinille ...

Katto- ja seinälistat epäsuoraan valaistukseen. Tyylikkäät kevyestä ja erittäin laadukkaasta materiaalista valmistetut listat markkinoiden halvimpaan hintaan. Osta katto- ja seinälistasi nopeasti ja yksinkertaisesti laajasta valikoimastamme.

Kattolistoja epäsuoraan valaistukseen käytetään katon valaisemiseen. Listan takana on ontto tila, jossa on paikka valonlähteelle. LED-valonlähteet ovat useimmiten paras valinta, sillä ne ovat sekä helppoja asentaa että energiapihejä. Epäsuora valaistus on vaikuttava, koristeellinen ja vahvistaa huoneen tunnelmaa. Käyttökohteet ovat moninaiset, mutta tavallisesti kattolistat epäsuoraan valaistukseen sijoitetaan hieman katon ja seinän kulman alapuolelle.

Kattolistojen asennus on suhteellisen yksinkertaista, mutta tietyt tärkeät asiat on huomioitava. Käytä sahaamiseen, hiontaan ja työstöön tavallisia käsityökaluja ennen asennusta. Kiinnitä listat liimalla, pyyhi ylimääräinen liima välittömästi pois vedellä tai miedolla saippualiuoksella.

Muista ostaa liimat meiltä, jolloin asennus käy nopeasti ja yksinkertaisesti. Löydät kyseiset tuotteet kohdasta Lisätarvikkeet.
Näytä enemmän