Seinäpaneelit

Osta seinäpaneelit verkosta. Meiltä saat ajattomat ja helposti asennettavat seinäpaneelit ajanjaksolle uskolliseen sisustukseen. ... Seinäpaneelien kiinnitys on helppoa ja ne on valmistettu iskuja kestävästä materiaalista.

Seinäpaneelit valmistetaan kevyestä ja erittäin laadukkaasta materiaalista markkinoiden halvimpaan hintaan. Peruutusoikeuden ja hintatakuun ansiosta voit olla varma, että teet turvalliset ja hyvät kaupat. Nykyaikaiset materiaalit antavat meille runsaasti mahdollisuuksia luoda vanhojen aikojen kauniita huoneita. Helposti työstettäviä ja todellakin hintansa arvoisia!

Kaikki seinäpaneelimme valmistetaan polyuretaanista. Polyuretaani on iskuja ja vettä kestävää muovia, jonka sileä pinta on maalattavissa ja joka mahdollistaa jopa pienten yksityiskohtien nousemisen esiin selkeästi. Materiaali on hiottavaa ja sitä on helppo työstää tavallisilla käsityökaluilla asennuksen yhteydessä. Voidaan käyttää myös ulkotiloissa. Puhdistuksen yhteydessä materiaali kestää kosteutta sekä useimpia puhdistusaineita. Pinta on maalattava, jotta se on täysin UV-suojattu. Polyuretaania pidetään parhaana materiaalina - se on sekä iskunkestävää että kestää kaikenlaisia maaleja.
Näytä enemmän