Seinälista Z320

14,80 €

6 € /m

Seinälista Z320 on valmistettu polyuretaanista ja siinä on paksu ja sileä valkoinen maalattava pinta. Seinälistan asentaminen onnistuu helposti liimalla, ja lista kestää kaikenlaisia maaleja.
Mitat: 244x4,4x2,9cm
Määrä 2.44 m

Arvioitu toimituspäivä: 2021-03-12

Onko valinnan tekeminen vaikeaa? Tilaa koepala!

Saat jopa neljä koepalaa ilmaiseksi, maksat ainoastaan rahdin, € 14. Alennus vähennetään kassalla. €14 hyvitetään oston yhteydessä.

Seinälista Z320

Nykyaikaisten materiaalien ansiosta voimme toisintaa entisaikojen kauniita huoneita. Nykyään tämä on myös huomattavasti helpompaa kuin ennen vanhaan! Alun perin stukkokoristeet valmistettiin veistämällä puusta. Kipsiä alettiin käyttää puun sijaan useita satoja vuosia sitten. 60-luvun alussa kehitettiin kaksi uutta materiaalia, jotka ovat vallanneet markkinat lähes täysin – polyuretaani ja polystyreeni (styroksi ja solumuovi).

Koristelistat valmistetaan iskun- ja vedenkestävästä muovista. Sileä pinta on maalattavissa ja pienetkin yksityiskohdat erottuvat pinnasta selkeästi. Materiaali on hiottavaa ja sitä voidaan työstää tavallisilla käsityökaluilla asentamisen yhteydessä. Kattolistat sopivat myös ulkokäyttöön. Myös puhdistaminen on helppoa, sillä materiaali kestää kosteutta ja useimpia puhdistusaineita.

Koristelistojen asentaminen on melko helppoa, mutta muutama tärkeä asia on syytä muistaa! Käytä tavallisia käsityökaluja sahaamiseen, hiomiseen ja työstämiseen ennen asennusta. Asentamiseen käytetään liimaa, ja ylimääräinen liima pyyhitään välittömästi pois vedellä tai miedolla saippualiuoksella. Materiaalivalinnasta riippumatta koristelistojen sahaaminen käy helposti.

Z320
7340187806945

Lisätiedot

Materiaali
Polyuretaani
Pituus (cm)
244
Korkeus (cm)
4.4
Paksuus (cm)
2.9

Lataa

Saatat pitää myös