Seinälista styrox VL6

2,70 €

2 € /m

Seinälista styrox VL6 on valmistettu kevyestä styroksista. Seinälistan asentaminen käy helposti liimalla ja listan voi maalata vesipohjaisella maalilla.

Mitat: 116x2x1cm
Määrä 1.16 m

Arvioitu toimituspäivä: 2021-03-15

Onko valinnan tekeminen vaikeaa? Tilaa koepala!

Saat jopa neljä koepalaa ilmaiseksi, maksat ainoastaan rahdin, € 14. Alennus vähennetään kassalla. €14 hyvitetään oston yhteydessä.

Seinälista styrox VL6

Nykyaikaisten materiaalien ansiosta voimme toisintaa entisaikojen kauniita huoneita. Nykyään tämä on myös huomattavasti helpompaa kuin ennen vanhaan! Alun perin stukkokoristeet valmistettiin veistämällä puusta. Kipsiä alettiin käyttää puun sijaan useita satoja vuosia sitten. 60-luvun alussa kehitettiin kaksi uutta materiaalia, jotka ovat vallanneet markkinat lähes täysin – polyuretaani ja polystyreeni (styroksi ja solumuovi).

Koristelistojen asentaminen on melko helppoa, mutta muutama tärkeä asia on syytä muistaa! Käytä tavallisia käsityökaluja sahaamiseen, hiomiseen ja työstämiseen ennen asennusta. Asentamiseen käytetään liimaa, ja ylimääräinen liima pyyhitään välittömästi pois vedellä tai miedolla saippualiuoksella. Materiaalivalinnasta riippumatta koristelistojen sahaaminen käy helposti.

VL6

Lisätiedot

Materiaali
Polystyreeni
Pituus (cm)
116
Korkeus (cm)
2
Paksuus (cm)
1

Lataa

Materiaalin kuvaus PS

Materiaalin kuvaus styrox (polystyren)


description PDF (760.6k)

Saatat pitää myös

Seinälista Z352

Materiaali - Polyuretaani

Pituus (cm) - 244

Korkeus (cm) - 2.1

Paksuus (cm) - 1

Hinta 8,80 €
4 € /m