Kattolista Z230

27,10 €

11 € /meter

Sisältää alv:n

Kattolista Z230 on valmistettu polyuretaanista, joka on iskun- ja vedenkestävä materiaali. Kattolista kestää osumia ja listassa on paksu, sileä valkoinen pinta, joka on maalattavissa. Kattolistan asennus käy helposti liimalla ja lista kestää kaikenlaisia maaleja.

Mitat: 244x8,3x8,3cm
Määrä 2.44 m

Oletettu toimituspäivä: 2021-12-03

Onko valinnan tekeminen vaikeaa? Tilaa koepala!

Saat jopa neljä koepalaa ilmaiseksi, maksat ainoastaan rahdin, € 14. Alennus vähennetään kassalla. €14 hyvitetään oston yhteydessä.

Kattolista Z230

Nykyaikaiset materiaalit antavat meille runsaasti mahdollisuuksia luoda vanhojen aikojen kauniita huoneita. Nykyään tämä on huomattavasti yksinkertaisempaa kuin vanhaan aikaan! Alun perin stukkokoristeet valmistettiin veistämällä puusta kuvioita, ja useita satoja vuosia sitten alettiin teollisuudessa käyttää kipsiä puun sijaan. 60-luvun alussa stukkokoristeita alettiin valmistaa polyuretaanista, minkä suurin etu on siinä, että asennus onnistuu lähes kaikilta ja kyseessä on edullisin vaihtoehto.

Kattolista Z230 valmistetaan iskuja ja vettä kestävästä muovista. Kattolista kestää osumia ja listassa on paksu, sileä valkoinen pinta, joka on maalattavissa. Materiaali on hiottavaa ja sitä on helppo työstää tavallisilla käsityökaluilla asennuksen yhteydessä. Listan voi maalata kaikenalisilla maaleilla. Puhdistuksen yhteydessä materiaali kestää kosteutta sekä useimpia puhdistusaineita.

Kattolistojen asennus on suhteellisen yksinkertaista, mutta muutama tärkeä asia on syytä muistaa! Käytä tavallisia käsityökaluja sahaamiseen, hiomiseen ja työstöön ennen asennusta. Asennus tehdään liimalla, ja ylimääräinen liima pyyhitään välittömästi pois vedellä tai miedolla saippualiuoksella. Kun kattolistat on asennettu ja kolot on täytetty lateksisaumausaineella, listat maalataan, jotta ne sulautuvat kattoon ja seinään. Suuremmat kattolistat asennetaan helposti uppokantanaulojen tai ruuvien avulla.

Lue lisää kattolistojen asennuksesta ja siitä, mitä pitää muistaa huomioida käyttöohjeista.

Kattolistoja ostaessa, tulisi huomioida noin 5-12% hukkaa riippuen listan koosta ja koristeellisuudesta.

Z230 4

Lisätiedot

Materiaali
Polyuretaani
Pituus (cm)
244
Korkeus (cm)
8.3
Syvyys (cm)
8.3

Lataa