Kattolista styrox GK23

17,10 €

9 € /meter

Sisältää alv:n

Kattolista styrox GK23 on valmistettu kevyestä styroksista. Kattolistan asennus käy helposti liimalla ja listan voi maalata vesipohjaisella maalilla.

Mitat: 200x11x7,5cm
Määrä 2 m

Oletettu toimituspäivä: 2021-12-03

Onko valinnan tekeminen vaikeaa? Tilaa koepala!

Saat jopa neljä koepalaa ilmaiseksi, maksat ainoastaan rahdin, € 14. Alennus vähennetään kassalla. €14 hyvitetään oston yhteydessä.

Kattolista styrox GK23
Nykyaikaiset materiaalit antavat meille runsaasti mahdollisuuksia luoda vanhojen aikojen kauniita huoneita. Nykyään tämä on huomattavasti yksinkertaisempaa kuin vanhaan aikaan! Alun perin stukkokoristeet valmistettiin veistämällä puusta kuvioita, ja useita satoja vuosia sitten alettiin teollisuudessa käyttää kipsiä puun sijaan. 60-luvun alussa stukkokoristeita alettiin valmistaa polystyreenistä, minkä suurin etu on siinä, että asennus onnistuu lähes kaikilta ja kyseessä on edullisin vaihtoehto.

Kattolista styrox GK23 on valmistettu polystyreenistä (styroksi, solumuovi).

Styroksilistat asennetaan helposti lateksiliimalla tai vesipohjaisella asennusliimalla, minkä jälkeen ne maalataan vesipohjaisella maalilla. Ei sovellu asennettavaksi matalille korkeuksille, vaan suositus on kattoon tai korkealle seinälle.

Lue lisää kattolistojen asennuksesta ja siitä, mitä pitää muistaa huomioida käyttöohjeista.

Kattolistoja ostaessa, tulisi huomioida noin 5-12% hukkaa riippuen listan koosta ja koristeellisuudesta.

GK23 4

Lisätiedot

Materiaali
Polystyreeni
Pituus (cm)
200
Korkeus (cm)
11
Syvyys (cm)
7.5

Lataa

Materiaalin kuvaus PS

Materiaalin kuvaus styrox (polystyren)


description PDF (760.6k)