Verholauta QL056

34,33 € /m

82,40 € /kpl
Mitat240 x 18 x 5,5 cm
2.40 m (82.40 €)kpl

Oletettu toimituspäivä: 2024-06-26

Onko valinnan tekeminen vaikeaa? Tilaa koepala!

Tilaa koepala — Saat jopa neljä koepalaa ilmaiseksi, maksat näistä ainoastaan toimituksen, €14.
  • Helppo asentaa
  • Vedenkestävä
  • Tuholaisenkestävä
  • Maalausvalmis

Verholauta QL056 – suunnittelu ja käytännöllisyys täydellisessä harmoniassa

Meidän verholaudat ovat enemmän kuin käytännöllinen ratkaisu verhokiskojen, verhotankojen ja rullaverhojen piilottamiseksi. Ne luovat myös ylellisen sisustuksen tunnelmaa.

Helppo niksi tuoda sisustuksesi seuraavalle tasolle, on laittaa verhot katosta asti roikkumaan, ja sijoittaa ne meidän verholaudan taakse. Tämä ei ainoastaan luo tunnelmallista tuntua korkeammasta katosta, vaan luo myös illuusion suuremmasta tilasta.

Innovatiivinen materiaali ja LightGuard®-tekniikka

Verholauta QL056 on valmistettu laadukkaasta ja kevyestä materiaalista, jota kutsutaan nimellä High Density Extruded Polystyrene (HDPS), ja ovat varustettuja innovatiivisella ightGuard®-tekniikalla, joka eliminoi valon läpäisemisen verholaudan läpi, ja poistaa tarpeen kiinnittää sisäpuolelle esimerkiksi alumiiniteippiä. Tuloksena on tasaisesti valaistu pinta. (Led-valaistus ei sisälly)

Helppo asentaa ja mukauttaa

Verholaudan QL056 asennus on mutkaton, sillä tuote liimataan paikalleen. Tarvitsetko tiettyä pituutta tuotteelle? Ei ongelmaa! Meidän verholaudat saa helposti katkaistua tai jatkettua toisilla paloilla, jotta tuote sopii täydellisesti sinun tilaasi. Saumaa raot sulavan näköistä lopputulosta varten. Pinta on pohjamaalattu valkoiseksi, joten tähän on täydellistä lisätä vielä toinen kerros maalia. Suosittelemme vesipohjaisen maalin käyttämistä.

Päivitä sisustuksesi tuotteella Verholauta QL056 ja luo tämän avulla tilan tuntua ja hienostunutta tunnelmaa. Muuta tilasi ulkonäköä helpon asennuksen avulla, ja sovita pituus omien tarpeidesi mukaan. Ota askel kohti hienostuneempaa sisustusta jo tänään.

QL056 22

Lataa

Materiaalin kuvaus Polyforce


description PDF (826.05k)