Verkkokauppamme d-cor.se on tarjonnut asiakkaille mahdollisuuden ostaa stukkokoristeita jo vuodesta 2002. Myymme tuotteitamme sekä yksityishenkilöille että yrityksille koko Pohjoismaissa.

Myymme erittäin laadukkaita tuotteita markkinoiden halvimpaan hintaan. Tuotteemme valmistetaan johtavissa tehtaissa, joissa käytetään alan viimeisintä tekniikkaa ja joiden tuotantomäärät ovat suuria. Jokaisen tuotteen laatu varmistetaan kestävyyden, muodon ja yhdenmukaisuuden takaamiseksi.

Tarjoamme kevyitä polyuretaanista ja styroksista (polystyreeni) valmistettuja stukkokoristeita.

Stukkokoristeemme soveltuvat hyvin vuosisadan vaihteen asuntoihin ja omakotitaloihin, hotelleihin sekä kartanoihin, mutta myös tavallisiin omakotitaloihin ja moderneihin asuntoihin. Meillä on suuri valikoima eri tyylejä eri vuosisadoilta. Tuotteemme ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä, niiden hinta on huokea ja asennus yksinkertaista.

Lisätietoja sekä tietoa tilaamisesta saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme puheluihin viikon jokaisena päivänä ma-pe 9-16 ja vastaamme sähköposteihin 24 tunnin kuluessa.