Kornisch QL046

Verholauta QL046

27.50 € /m

66,00 € /kpl
Mitat240 x 12 x 5 cm
2.40 m (66.00 €)kpl

Oletettu toimituspäivä: 2023-10-05

Onko valinnan tekeminen vaikeaa? Tilaa koepala!

Tilaa koepala — Saat jopa neljä koepalaa ilmaiseksi, maksat näistä ainoastaan toimituksen, €14.
  • Helppo asentaa
  • Vedenkestävä
  • Tuholaisenkestävä
  • Maalausvalmis

Verholauta QL046 on valmistettu profoam, korkealaatuinen, suuritiheyksinen polyuretaani (PU). Listan sisäpuolella on tila valaistukselle (led-nauhalle).

Verholauta on lista, joka asennetaan verhon eteen peittämään verhokiskot, verhotangot tai rullaverhot koristeellisella tavalla. Verholauta on huoneessa kaunis yksityiskohta ja luo ylellistä tunnelmaa sisustukseen.

Lisäksi verhojen ripustaminen kattoon verholaudan taakse on tehokas tapa saada huone vaikuttamaan korkeammalta ja tilavammalta.

Profoam-materiaali ja Lightguard®-toiminto

Reunalistat innovatiivisella LightGuard®-teknologialla eliminoivat täysin LED-valon lävistyksen listan läpi. Sen ansiosta reunalistaa ei tarvitse teipata alumiiniteipillä sisäpuolelta. LightGuard®-teknologialla koko reunalista on täysin tasainen, ja LED-valo levittyy pehmeästi verholistan ympärille.

Tuotetta voidaan käyttää erityyppisissä verhojen ripustusjärjestelmissä.

Tuotetta voidaan käyttää erityyppisissä verhojen ripustusjärjestelmissä. Verholauta QL046 -verholistassa on erityinen paikka LED-valonauhalle. Siten suojusten valaistus on mahdollinen.

Reunalista maalataan valkoisella pohjamaalilla, joka helpottaa seuraavien maalikerrosten imeytymistä. Suosittelemme suojuksen maalaamista vesipohjaisella maalilla (akryyli, lateksi, vinyyli).

Verholistan ja LED-valaisun käytön yhteydessä suositellaan listan sisäpuolen liimaamista alumiiniteipillä, jotta valo taittuu täydellisesti.

Profoam on korkealaatuinen, suuritiheyksinen polyuretaani (PU).

QL046 22

Lataa

Materiaalin kuvaus Profoam


description PDF (777.49k)