Kornisch QL036

Verholauta QL036

23.58 € /m

56,60 € /kpl
Mitat240 x 14,8 x 4,6 cm
2.40 m (56.60 €)kpl

Oletettu toimituspäivä: 2023-06-16

Onko valinnan tekeminen vaikeaa? Tilaa koepala!

Tilaa koepala — Saat jopa neljä koepalaa ilmaiseksi, maksat näistä ainoastaan toimituksen, €14.
  • Helppo asentaa
  • Vedenkestävä
  • Tuholaisenkestävä
  • Maalausvalmis

Verholauta QL036 on valmistettu laadukkaasta ja kevyestä materiaalista nimeltään HDPS (High Density Extruded Polystyrene). HDPS-listojen asennus käy helposti lateksiliimalla tai vesipohjaisella asennusliimalla, minkä jälkeen listat maalataan vesipohjaisella maalilla. Listan sisäpuolella on tila valaistukselle (led-nauhalle).

Verholauta on lista, joka asennetaan verhon eteen peittämään verhokiskot, verhotangot tai rullaverhot koristeellisella tavalla. Verholauta on huoneessa kaunis yksityiskohta ja luo ylellistä tunnelmaa sisustukseen.

Lisäksi verhojen ripustaminen kattoon verholaudan taakse on tehokas tapa saada huone vaikuttamaan korkeammalta ja tilavammalta.

Polyforce-materiaali ja Lightguard®-toiminto

Reunalistat innovatiivisella LightGuard®-teknologialla eliminoivat täysin LED-valon lävistyksen listan läpi. Sen ansiosta reunalistaa ei tarvitse teipata alumiiniteipillä sisäpuolelta. LightGuard®-teknologialla koko reunalista on täysin tasainen, ja LED-valo levittyy pehmeästi verholistan ympärille.

Tuotetta voidaan käyttää erityyppisissä verhojen ripustusjärjestelmissä. Verholauta QL036 -verholistassa on erityinen paikka LED-valonauhalle. Siten suojusten valaistus on mahdollinen.

Reunalista maalataan valkoisella pohjamaalilla, joka helpottaa seuraavien maalikerrosten imeytymistä. Suosittelemme suojuksen maalaamista vesipohjaisella maalilla (akryyli, lateksi, vinyyli).

Polyforce on puristettu ja iskunkestävä, tiivis polystyreenipohjainen polymeeri.

QL036 22

Lataa

Materiaalin kuvaus Polyforce


description PDF (826.05k)