3D Seinäpaneeli L0201T

11,25 € /m

22,50 € /kpl
Mitat200 x 12,1 x 1,2 cm
2.00 m (22.50 €)kpl

Oletettu toimituspäivä: 2024-07-26
  • Helppo asentaa
  • Vedenkestävä
  • Tuholaisenkestävä
  • Maalausvalmis

Seinäpaneeli 3D L0201T

Tästä näet meidän eksklusiivisen lamelli seinäpaneelin L0201T – fantastisen koristeellinen 3D-paneeli leveällä kuviolla elegantin lumenvalkoisena. Valmistettuna uusimmasta PolyForce-materiaalista, tämä seinäpaneeli tarjoaa loistavaa vastustuskykyä sekä vedelle että auringonvalolle, mikä tekeekin tästä täydellisen valinnan kuluttaviin tiloihin, kuten keittiöön tai pesutupaan.

Patentoitu ScratchShield®-teknologia

Vahvistettu patentoidulla ScratchShield®-teknologialla jotta pinta kestää paremmin naarmuja ja muita vahinkoja. Tämä takaa pitkäaikaisen kestävyyden tilassa kuin tilassa. Koristeellinen kuviointi antaa ylellisen viimeistelyn tuotteelle ja luo selkeän, mielenkiintoisen ja kolmiulotteisen tehosteen huoneeseen.

Maalaa vesipohjaisella maalilla

Erityistä mukavuutta ajatellen lamelli seinäpaneeli on pinnoitettu aineella, joka ei ainoastaan tasoita ja siloita pintaa, vaan joka toimii samalla myös pohjamaalina. Tämä pohjamaali tarjoaa täydellisen pohjan seuraaville värikerroksille, ja antaa sinun valita itsellesi juuri sinulle mieluisan värin tuotteelle. Valitse laadukas vesipohjainen maali, jotta ylläpito on mahdollisimman helppoa - Seinäpaneelin pitäminen huippukunnossa ei ole koskaan ollut helpompaa.

L0201L on osa, joka viimeistelee tuotteen L0201T vasemman puolen kauniisti, ja yhteensopivan paneelin tavoin myös tämän tuotteen voi maalata haluamansa väriseksi vesipohjaisella maalilla.

L0201R on osa, joka viimeistelee tuotteen L0201T vasemman puolen kauniisti, ja yhteensopivan paneelin tavoin myös tämän tuotteen voi maalata haluamansa väriseksi vesipohjaisella maalilla.

L0201T 14
Materiaali
Polyforce/HDPS
Leveys (cm)
12.1
Paksuus (cm)
1.2