Seinälista styrox KL70

2,80 € /m

5,60 € /kpl
Mitat200 x 6,9 x 1,4 cm
2.00 m (5.60 €)kpl

Oletettu toimituspäivä: 2024-06-26

Onko valinnan tekeminen vaikeaa? Tilaa koepala!

Tilaa koepala — Saat jopa neljä koepalaa ilmaiseksi, maksat näistä ainoastaan toimituksen, €14.
Parannamme jatkuvasti tuotteidemme kestävyyttä ja laatua. KL70:aa on muutettu, eikä sen kuviointi ole enää yhteensopiva aiemman, ennen 1.5.2024 myydyn variantin kanssa.
  • Helppo asentaa
  • Vedenkestävä
  • Tuholaisenkestävä
  • Maalausvalmis

Seinälista styrox KL70 on valmistettu kevyestä styroksista. Seinälistan asentaminen käy helposti liimalla ja listan voi maalata vesipohjaisella maalilla.
Parannamme jatkuvasti tuotteidemme kestävyyttä ja laatua. KL70:aa on muutettu, eikä sen kuviointi ole enää yhteensopiva aiemman, ennen 1.1.2022 myydyn variantin kanssa.

Seinälista styrox KL70

Nykyaikaisten materiaalien ansiosta voimme toisintaa entisaikojen kauniita huoneita. Nykyään tämä on myös huomattavasti helpompaa kuin ennen vanhaan! Alun perin stukkokoristeet valmistettiin veistämällä puusta. Kipsiä alettiin käyttää puun sijaan useita satoja vuosia sitten. 60-luvun alussa kehitettiin kaksi uutta materiaalia, jotka ovat vallanneet markkinat lähes täysin – polyuretaani ja polystyreeni (styroksi ja solumuovi).

Koristelistojen asentaminen on melko helppoa, mutta muutama tärkeä asia on syytä muistaa! Käytä tavallisia käsityökaluja sahaamiseen, hiomiseen ja työstämiseen ennen asennusta. Asentamiseen käytetään liimaa, ja ylimääräinen liima pyyhitään välittömästi pois vedellä tai miedolla saippualiuoksella. Materiaalivalinnasta riippumatta koristelistojen sahaaminen käy helposti.

KL70 6
Materiaali
Polystyreeni
Pituus (cm)
200
Korkeus (cm)
6.9
Paksuus (cm)
1.4

Lataa

Materiaalin kuvaus styrox (polystyren)


description PDF (760.6k)