Seinälista MD012

3,35 € /m

6,70 € /kpl
Mitat200 x 2 x 0,5 cm
2.00 m (6.70 €)kpl

Oletettu toimituspäivä: 2024-06-26

Onko valinnan tekeminen vaikeaa? Tilaa koepala!

Tilaa koepala — Saat jopa neljä koepalaa ilmaiseksi, maksat näistä ainoastaan toimituksen, €14.
  • Helppo asentaa
  • Vedenkestävä
  • Tuholaisenkestävä
  • Maalausvalmis

Seinälista MD012 on valmistettu polyforce. Seinälistan asennetaan liimalla ja voi maalata vesipohjaisella maalilla.

Seinälista MD012

Nykyaikaisten materiaalien ansiosta voimme toisintaa entisaikojen kauniita huoneita. Nykyään tämä on myös huomattavasti helpompaa kuin ennen vanhaan! Alun perin stukkokoristeet valmistettiin veistämällä puusta. Kipsiä alettiin käyttää puun sijaan useita satoja vuosia sitten. 60-luvun alussa kehitettiin kaksi uutta materiaalia, jotka ovat vallanneet markkinat lähes täysin – polyuretaani ja polystyreeni (styroksi).

Koristelistat valmistetaan iskun- ja vedenkestävästä materiaalista. Sileä pinta on maalattavissa ja pienetkin yksityiskohdat erottuvat pinnasta selkeästi. Materiaali on hiottavaa ja sitä voidaan työstää tavallisilla käsityökaluilla asentamisen yhteydessä. Kattolistat sopivat myös ulkokäyttöön. Myös puhdistaminen on helppoa, sillä materiaali kestää kosteutta ja useimpia puhdistusaineita.

Koristelistojen asentaminen on melko helppoa, mutta muutama tärkeä asia on syytä muistaa! Käytä tavallisia käsityökaluja sahaamiseen, hiomiseen ja työstämiseen ennen asennusta. Asentamiseen käytetään liimaa, ja ylimääräinen liima pyyhitään välittömästi pois vedellä tai miedolla saippualiuoksella. Materiaalivalinnasta riippumatta koristelistojen sahaaminen käy helposti.

Polyforce-materiaali

Polyforce on puristettu ja iskunkestävä, tiivis polystyreenipohjainen polymeeri.

Reunalista maalataan valkoisella pohjamaalilla, joka helpottaa seuraavien maalikerrosten imeytymistä. Suosittelemme suojuksen maalaamista vesipohjaisella maalilla (akryyli, lateksi, vinyyli).

MD012 6
Materiaali
Polyforce/HDPS
Pituus (cm)
200
Korkeus (cm)
2
Paksuus (cm)
0,5

Lataa

Materiaalin kuvaus Polyforce


description PDF (826.05k)