Pilasteri PL273

20,10 € /m

40,20 € /kpl
Mitat200 x 16,5 x 1,8 cm
2.00 m (40.20 €)kpl

Oletettu toimituspäivä: 2024-06-26
  • Helppo asentaa
  • Vedenkestävä
  • Tuholaisenkestävä
  • Maalausvalmis
Pilasteri PL273 on koristeellinen ja vahvistaa huoneen tunnelmaa. Pilasteri on valmistettu polyuretaanista, joka on iskuja ja vettä kestävä materiaali. Helppo koota ja kestää kaikenlaisia maaleja.

Alun perin stukkokoristeet valmistettiin veistämällä puusta kuvioita, ja useita satoja vuosia sitten alettiin teollisuudessa käyttää kipsiä puun sijaan. Nykyaikaiset materiaalit antavat meille runsaasti mahdollisuuksia luoda vanhojen aikojen kauniita huoneita. Uudet materiaalit ovat helppoja työstää ja hinnat suhteellisen kohtuullisia. Modernien muovisten stukkokoristeiden asennus on helposti tehtävissä itse liimalla, minkä jälkeen koriste maalataan sulautumaan yhteen katon/seinän kanssa.

Tuote on valmistettu polyuretaanimateriaalista, iskunkestävästä materiaalista. Helppo korjata onnettomuuden sattuessa ja kestää kaikenlaisia maalauksia. Polyuretaani on iskuja ja vettä kestävää muovia, jolla on sileä maalattava pinta, joka mahdollistaa pienten yksityiskohtien nousemisen esiin selkeästi. Materiaali on hiottavaa ja sitä on helppo työstää tavallisilla käsityökaluilla asennuksen yhteydessä. Voidaan käyttää myös ulkotiloissa. Puhdistuksen yhteydessä materiaali kestää kosteutta sekä useimpia puhdistusaineita. Pinta on maalattava, jotta se on täysin UV-suojattu.

Asennus
Asennus tehdään liimalla, ja ylimääräinen liima pyyhitään välittömästi pois vedellä tai miedolla saippualiuoksella. Katso tarkemmat ohjeet ja vinkit käyttöohjeesta.

PL273 11
Materiaali
Polyuretaani / Profoam
Korkeus (cm)
200
Leveys (cm)
16.5
Paksuus (cm)
1.8

Lataa

Materiaalin kuvaus Polyuretaani


description PDF (1.06M)