Kapiteeli PL262

13,90 €
Mitat24,2 x 8 x 7 cm

Oletettu toimituspäivä: 2024-07-26
  • Helppo asentaa
  • Vedenkestävä
  • Tuholaisenkestävä
  • Maalausvalmis

Kapiteeli PL262 on koristeellinen ja vahvistaa huoneen tunnelmaa. Kapiteeli on valmistettu polyuretaanista, joka on iskuja ja vettä kestävä materiaali. Helppo koota ja kestää kaikenlaisia maaleja.

Yhdistä kanssa: Pilasteri PL253, Kapiteeli PL259PL258PL254 ja Jalka PL255

Alun perin stukkokoristeet valmistettiin veistämällä puusta kuvioita, ja useita satoja vuosia sitten alettiin teollisuudessa käyttää kipsiä puun sijaan. Nykyaikaiset materiaalit antavat meille runsaasti mahdollisuuksia luoda vanhojen aikojen kauniita huoneita. Uudet materiaalit ovat helppoja työstää ja hinnat suhteellisen kohtuullisia. Modernien muovisten stukkokoristeiden asennus on helposti tehtävissä itse liimalla, minkä jälkeen koriste maalataan sulautumaan yhteen katon/seinän kanssa.

Tuote on valmistettu polyuretaanimateriaalista, iskunkestävästä materiaalista. Helppo korjata onnettomuuden sattuessa ja kestää kaikenlaisia maalauksia. Polyuretaani on iskuja ja vettä kestävää muovia, jolla on sileä maalattava pinta, joka mahdollistaa pienten yksityiskohtien nousemisen esiin selkeästi. Materiaali on hiottavaa ja sitä on helppo työstää tavallisilla käsityökaluilla asennuksen yhteydessä. Voidaan käyttää myös ulkotiloissa. Puhdistuksen yhteydessä materiaali kestää kosteutta sekä useimpia puhdistusaineita. Pinta on maalattava, jotta se on täysin UV-suojattu.

Asennus
Asennus tehdään liimalla, ja ylimääräinen liima pyyhitään välittömästi pois vedellä tai miedolla saippualiuoksella. Katso tarkemmat ohjeet ja vinkit käyttöohjeesta.

PL262 11
Materiaali
Polyuretaani / Profoam
Korkeus (cm)
8
Leveys (cm)
24.2
Paksuus (cm)
7

Lataa

Materiaalin kuvaus Polyuretaani


description PDF (1.06M)