Oven yläkoriste

Osta oven yläkoristeet verkosta. Tuo kotisi parhaat puolet esiin koristeellisilla oven yläkoristeilla ja saavuta ajanjaksolle ominainen sisustustyyli. ...

Meiltä löydät tyylikkäät ja laadukkaat kevyestä materiaalista valmistetut stukkokoristeet markkinoiden halvimpaan hintaan.

Alun perin stukkokoristeet valmistettiin veistämällä puusta kuvioita, ja useita satoja vuosia sitten alettiin teollisuudessa käyttää kipsiä puun sijaan. 60-luvun alussa esiin nousi kaksi uutta materiaalia, jotka ovat nykyään lähes yksinomaan käytössä - polyuretaani ja polystyreeni (styroksi ja solumuovi).

Oven yläkoristeet valmistetaan polyuretaanista, iskuja ja vettä kestävästä kovasta muovista. Sileä pinta on maalattavissa, joka mahdollistaa pienten yksityiskohtien nousemisen esiin selkeästi. Materiaali on hiottavaa ja sitä on helppo työstää tavallisilla käsityökaluilla asennuksen yhteydessä.

Puhdistuksen yhteydessä materiaali kestää kosteutta sekä useimpia puhdistusaineita. Pinta on maalattava, jotta se on täysin UV-suojattu.
Näytä enemmän

Tuotteita yhteensä 4 kpl.

Näytetään 1-4 yht. 4 tuotteesta