Ornamentti T345LR

39,20 €
Mitat20 x 35 x 5,6 cm

Oletettu toimituspäivä: 2024-06-26
  • Helppo asentaa
  • Vedenkestävä
  • Tuholaisenkestävä
  • Maalausvalmis

Ornamentti Enkeli T345LR

Meidän ornamentit Enkeli T345LR ovat enemmän kuin vain koristeellisia ornamentteja, ne ovat ylevä yhdistelmä taidetta ja käytännöllisyyttä. Ornamentit ovat valmistettuja poikkeuksellisen iskunkestävästä ja vedenpitävästä materiaalista, ja huokuvat eleganssia ja kestävyyttä.

Poikkeuksellinen materiaalin laatu

Ornamentti Enkeli T345LR luomisvaiheessa keskipisteenä on ollut ainutlaatuinen tarkkuus ja rakkaus yksityiskohtia kohtaan. Meidän laadukas materiaali mahdollistaa kauniiden yksityiskohtien korostamisen kristallinkirkkaalla tavalla, mikä puolestaan tuo eleganssin ja kauneuden jokaiseen pintaan, joihin ornamentit asennetaan. Nämä enkelit eivät ainoastaan ole kauniita, vaan myös kestäviä ja kestävätkin iskuja ja vettä menettämättä viehätysvoimaansa.

Monipuolinen käyttö

Yksi näiden enkeleiden parhaista ominaisuuksista on niiden monipuolisuus. Ne ovat yhtä täydellisiä niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Riippumatta siitä, onko tavoitteesi kaunistaa olohuoneesi, puutarhasi, tai terassisi, nämä ornamentit tulevat olemaan ultimaattinen koriste. Ne kestävät karujakin sääolosuhteita, ja ovat näin ollen ihanteellinen vaihtoehto ulkokäyttöön vuoden ympäri.

Helppo asennus

Tiedämme, että aikasi on arvokasta, ja siksi ornamentit on muotoiltu helposti asennettaviksi. Tarvitset ainoastaan liimaa ja sauman, sekä omavalintaisen vesipohjaisen maalin. Tuotteet on käsitelty valkoisella pohjamaalilla ja ovat valmiita maalattaviksi vesipohjaisilla maaleilla. Se antaa sinulle vapauden tehdä sisustukseesi tai puutarhatyyliisi sopivan väriratkaisun. Anna luovuutesi tulvia ja luo näistä enkeleistä uniikkeja kappaleita jotka sopivat täydellisesti juuri sinun kotiisi tai puutarhaasi.

Myydään pareittain

Jotta voisimme tarjota vielä enemmän joustavuutta ja esteettistä tasapainoa, myymme tuotteet Ornamentti Enkelit T345LR pareina. Jokainen tilaus sisältää sekä oikean että vasemman puolen kappaleen, jotta harmonisen ja tasapainoisen sisustuksen tai puutarhatyylin luominen on helppoa.

Yhteenvetona Ornamentti Enkelit T345LR on ultimaattinen yhdistelmä kauneutta ja käytännöllisyyttä. Laadukas materiaali, monipuoliset käyttömahdollisuudet, helppo asennus ja soveltamismahdollisuudet tekevät näistä täydellisen lisän tilaasi. Huolimatta siitä, onko tarkoituksena koristaa kotiasi tai pihaasi, nämä ornamentit tulevat takaamaan ajattoman ja elegantin lopputuloksen.

T345LR 16
Materiaali
Polyuretaani / Profoam
Korkeus (cm)
35
Leveys (cm)
20
Paksuus (cm)
5.6