Hörnlist HL344-2

Kulmakoriste HL344-2

12,00 €
Mitat30 x 30 x 4,3 cm

Oletettu toimituspäivä: 2024-07-26
  • Helppo asentaa
  • Vedenkestävä
  • Tuholaisenkestävä
  • Maalausvalmis
Kulmakoriste HL344-2 (kulmalista) on kulmakoriste, joka sopii yhteen Seinälista Z344 kanssa. Kulmalista on valmistettu polyuretaanista.

Kulmalista sopii yhteen Seinälista Z344 kanssa.

Nykyaikaiset materiaalit antavat meille runsaasti mahdollisuuksia luoda vanhojen aikojen kauniita huoneita. Nykyään tämä on huomattavasti yksinkertaisempaa kuin vanhaan aikaan! Alun perin stukkokoristeet valmistettiin veistämällä puusta kuvioita, ja useita satoja vuosia sitten alettiin teollisuudessa käyttää kipsiä puun sijaan. 60-luvun alussa esiin nousi kaksi uutta materiaalia, jotka ovat nykyään lähes yksinomaan käytössä - polyuretaani ja polystyreeni (styroksi, solumuovi).

Kulmalista on valmistettu polyuretaanimateriaalista, joka on paljon iskunkestävämpi materiaali kuin polystyreeni (styroksi). Helppo korjata onnettomuuden sattuessa ja kestää kaikenlaisia maalauksia.

Polyuretaani on iskuja ja vettä kestävää muovia, jolla on sileä maalattava pinta, joka mahdollistaa pienten yksityiskohtien nousemisen esiin selkeästi. Materiaali on hiottavaa ja sitä on helppo työstää tavallisilla käsityökaluilla asennuksen yhteydessä. Voidaan käyttää myös ulkotiloissa. Puhdistuksen yhteydessä materiaali kestää kosteutta sekä useimpia puhdistusaineita. Pinta on maalattava, jotta se on täysin UV-suojattu. Polyuretaani pidetään parhaana materiaalina - se on sekä iskunkestävä että kaikenlaisille väreille kestävä.

Asennus
Käytä tavallisia käsityökaluja sahaamiseen, hiomiseen ja työstöön ennen asennusta. Asennus tehdään liimalla, ja ylimääräinen liima pyyhitään välittömästi pois vedellä tai miedolla saippualiuoksella.

Tarkempia ohjeita ja vinkkejä kattorusetin asennukseen löydät käyttöohjeista.

HL344-2 7
Materiaali
Polyuretaani / Profoam
Korkeus (cm)
30
Leveys (cm)
30
Paksuus (cm)
2.8

Lataa

Materiaalin kuvaus Polyuretaani


description PDF (1.06M)