Koristeellinen takkamantteli T006C

1 330,00 €
Mitat138 x 138 x 25 cm
Lähetämme sinulle viestin heti, kun tuotetta on taas varastossa. Kun seuraat tuotetta, hyväksyt myös sen, että säilytämme sähköpostiosoitteesi tietosuojakäytäntömme mukaisesti.
  • Helppo asentaa
  • Vedenkestävä
  • Tuholaisenkestävä
  • Maalausvalmis

Luo hienostunut tunnelma kotiisi meidän koristeellisella takkakotelolla

Meidän eksklusiivinen takkamanttelimme, T006C, on ultimaattinen sisustusyksityiskohta tuomaan kotiisi ripaus hienostuneisuutta ja luomaan tunnelmallisen ilmapiirin. Tämä kaunis takkamantteli on saanut inspiraationsa 1700-luvulta, ja siinä on taianomainen barokkityylinen mantteli, joka luo tilaa pienemmille koriste-esineille kuten valokuville ja pienille koriste-esineille.

Valmistettu vankasta ja laadukkaasta materiaalista

Meidän takkamanttelimme on valmistettu erittäin laadukkaasta polyuretaanista, mikä antaa tuotteelle erinomaisen kestävyyden ja iskuja kestäviä ominaisuuksia. Samalla kun se on kevyt, se on myöskin vakaa ja tarjoaa ylivoimaisen kestävyyden. Sinulla on mahdollisuus yhdistellä tuote sähköisen takan kanssa tai laittaa lattialle kotelon alapuolelle massiivisia kynttilöitä. Muista, että koteloa ei tulisi sijoittaa sähkötakan tai muiden lämmönlähteiden suoraan läheisyyteen.

Kätevä asennus

Koristeellinen takkamantteli on helppo asentaa liimalla, ja on täydellinen yksityiskohta hienostuneen sisustuksen luomisessa. Laadukas polyuretaani tekee siitä erittäin paljon kestävämmän kuin edullisemmat vaihtoehdot. Lisäksi maali kiinnittyy paljon paremmin polyuretaaniin, ja tämä takaa, että tuotteen hienostunut ulkomuoto pysyy kauniina pitkään.

Tämä takkamantteli, takkakehys, on loistava yksityiskohta sisustukseen, joka on täydellinen tunnelmallisen ja elegantin tunnelman luomisessa. Se on helppo asentaa ja tarjoaa upeita ominaisuuksia, jotka tekevät tästä optimaalisen valinnan kaikille, jotka tahtovat kauniin ja koristeellisen takkamanttelin.

T006C 8
Materiaali
Polyuretaani / Profoam
Korkeus (cm)
130
Leveys (cm)
138
Paksuus (cm)
25

Lataa

Materiaalin kuvaus Polyuretaani


description PDF (1.06M)