Kattorosetti Rokoko T159S: 1440 mm

433,00 €

Oletettu toimituspäivä: 2024-06-11
  • Helppo asentaa
  • Vedenkestävä
  • Tuholaisenkestävä
  • Maalausvalmis

Kattorosetti Rokoko T159S: 1440 mm, sisähalkaisija 500 mm

Luo hienostunut ja hurmaava tunnelma tämän kattorosetin Rokoko T159S avulla. Tämä kaunis kattorosetti on saanut inspiraatiota 1700-luvun Ranskan arkkitehtuurista ja on valmistettu laadukkaasta polyuretaanista. Tuote koostuu yhteensä 9 osasta, jotka on helppo kiinnittää liimalla kattoon.

Materiaali ja ylläpito:

Kattorosetti on valmistettu kosteutta kestävästä ja epämuodostumille resistentistä polyuretaanista. Rosetin keveys tekee siitä ideaalisen vaihtoehdon tiloihin, joissa katon korkeus on yli 3 metriä, kuten esimerkiksi suuriin ruokasaleihin. Tuote on myös helppo puhdistaa ja ylläpitää. Polyuretaani ei ime likaa tai tahroja itseensä, ja se voidaan pyyhkiä helposti kostealla rätillä tai sienellä.

Asennus ja maalaus:

Suosittelemme huolellista saumaamista ja maalaamista vesipohjaisella värillä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Asiakkaat voivat asentaa kattorosetin itse yksinkertaisten asennusohjeidemme avulla, ja tästä johtuen tämä onkin täydellinen DIY-projekti kotisi somistamiseksi.

Täydellinen suuren huoneen hienostuneen tunnelman luomiseen:

Kattorosetti Rokoko T159S on erityisesti muotoiltu suuriin tiloihin ja luo vaikuttavan keskipisteen tilaan. Riippumatta siitä, onko kyseessä ruokasali tai muu tila, tämä kattorosetti tulee lisäämään ripauksen tyylikkyyttä ja ajatonta kauneutta kotiisi.

Tuote-erittely:

Sisältö: 9 (8 kpl ornamentteja ja 1 kpl kattorosetti) Muuta tilasi taianomaiseksi paikaksi meidän kattorosetilla Rokoko T150S. Helppo tapa luoda hienostuneen tyylin luomiseksi kotiisi

T159S 5
Materiaali
Polyuretaani / Profoam
Halkaisija (cm)
144

Lataa

Materiaalin kuvaus Polyuretaani


description PDF (1.06M)

Click on a thumbnail to load the video