Takrosett QR002

Kattorosetti QR002

175,60 €
Mitat60 x 5 cm

Oletettu toimituspäivä: 2024-05-31
  • Helppo asentaa
  • Vedenkestävä
  • Tuholaisenkestävä
  • Maalausvalmis

Kattorosetti QR002 on valmistettu polyforce. Kattorosetti asennetaan liimalla ja listan voi maalata vesipohjaisella maalilla. Materiaalia on helppo työstää ja paikan leikkaaminen valaisinten koukuille ja koteloille käy helposti, kuten myös johtojen piilottaminen takapuolelle.

Kattorosetti QR002

Alun perin stukkokoristeet valmistettiin veistämällä puusta kuvioita, ja useita satoja vuosia sitten alettiin teollisuudessa käyttää kipsiä puun sijaan. Nykyaikaiset materiaalit antavat meille runsaasti mahdollisuuksia luoda vanhojen aikojen kauniita huoneita. Uudet materiaalit ovat helppoja työstää ja hinnat suhteellisen kohtuullisia. Modernien muovisten stukkokoristeiden asennus on helposti tehtävissä itse liimalla, minkä jälkeen koriste maalataan sulautumaan yhteen katon kanssa.

Perinteisesti Kattorosetteja on käytetty katon keskellä, mikä viimeistelee valaistuksen siistillä ja viehättävällä tavalla. Kattorosetit ovat jälleen erittäin moderneja ja nykyään niitä asennetaan moniin uudisrakennuksiin. Vanhempien omakotitalojen omistajat saattavat haluta aiemmin poistettujen alkuperäisten Kattorosettien tilalle uusia, ja monissa tapauksissa Kattorosetteja ei ole alun perinkään ollut. Uuden kattorusetin asetus sekä epämiellyttävän tai vaurioituneen kattorusetin vaihto on yllättävän yksinkertaista ja edullista.

Kattorosetteja käytetään katon keskellä koristeena. Mikäli katossa on koukku valaisimelle, on kattorusetissa tilaa piilottaa sähköjohdot. Soveltuu asennettavaksi myös seinille, esimerkiksi lampettien asennusta varten.

Asennus

Käytä tavallisia käsityökaluja sahaamiseen, hiomiseen ja työstöön ennen asennusta. Asennus tehdään liimalla, ja ylimääräinen liima pyyhitään välittömästi pois vedellä tai miedolla saippualiuoksella. Tarkempia ohjeita ja vinkkejä kattorusetin asennukseen löydät käyttöohjeista.

Polyforce-materiaali

Polyforce on puristettu ja iskunkestävä, tiivis polystyreenipohjainen polymeeri.

Reunalista maalataan valkoisella pohjamaalilla, joka helpottaa seuraavien maalikerrosten imeytymistä. Suosittelemme suojuksen maalaamista vesipohjaisella maalilla (akryyli, lateksi, vinyyli).

QR002 5
Materiaali
Polyuretaani / Profoam
Halkaisija (cm)
60
Paksuus (cm)
5

Lataa

Materiaalin kuvaus Polyforce


description PDF (826.05k)