Kattorosetti M61

35,80 €
MitatØ 70 x 4,5 cm

Oletettu toimituspäivä: 2024-07-26
  • Helppo asentaa
  • Vedenkestävä
  • Tuholaisenkestävä
  • Maalausvalmis

Kattorosetti M61 on valmistettu styroksista. Asennetaan liimalla. Materiaalia on helppo työstää ja paikan leikkaaminen valaisinten koukuille ja koteloille käy helposti, kuten myös johtojen piilottaminen takapuolelle. Maalataan vesipohjaisella maalilla.

Kattorosetti M61
Alun perin stukkokoristeet valmistettiin veistämällä puusta kuvioita, ja useita satoja vuosia sitten alettiin teollisuudessa käyttää kipsiä puun sijaan. Nykyaikaiset materiaalit antavat meille runsaasti mahdollisuuksia luoda vanhojen aikojen kauniita huoneita. Uudet materiaalit ovat helppoja työstää ja hinnat suhteellisen kohtuullisia. Modernien muovisten stukkokoristeiden asennus on helposti tehtävissä itse liimalla, minkä jälkeen koriste maalataan sulautumaan yhteen katon kanssa.

Perinteisesti Kattorosetteja on käytetty katon keskellä, mikä viimeistelee valaistuksen siistillä ja viehättävällä tavalla. Kattorosetit ovat jälleen erittäin moderneja ja nykyään niitä asennetaan moniin uudisrakennuksiin. Vanhempien omakotitalojen omistajat saattavat haluta aiemmin poistettujen alkuperäisten Kattorosettien tilalle uusia, ja monissa tapauksissa Kattorosetteja ei ole alun perinkään ollut. Uuden kattorusetin asetus sekä epämiellyttävän tai vaurioituneen kattorusetin vaihto on yllättävän yksinkertaista ja edullista.

Kattorosetteja käytetään katon keskellä koristeena. Mikäli katossa on koukku valaisimelle, on kattorusetissa tilaa piilottaa sähköjohdot. Soveltuu asennettavaksi myös seinille, esimerkiksi lampettien asennusta varten.

Asennus
Käytä tavallisia käsityökaluja sahaamiseen, hiomiseen ja työstöön ennen asennusta. Asennus tehdään liimalla, ja ylimääräinen liima pyyhitään välittömästi pois vedellä tai miedolla saippualiuoksella. Tarkempia ohjeita ja vinkkejä kattorusetin asennukseen löydät käyttöohjeista.

M61 5
Materiaali
Polystyreeni
Halkaisija (cm)
70
Paksuus (cm)
4.5

Lataa

Materiaalin kuvaus styrox (polystyren)


description PDF (760.6k)

Click on a thumbnail to load the video