Kattolista Z112

14,15 € /m

28,30 € /kpl
Mitat200 x 11,6 x 5,2 cm
2.00 m (28.30 €)kpl

Oletettu toimituspäivä: 2024-07-26

Onko valinnan tekeminen vaikeaa? Tilaa koepala!

Tilaa koepala — Saat jopa neljä koepalaa ilmaiseksi, maksat näistä ainoastaan toimituksen, €14.
  • Helppo asentaa
  • Vedenkestävä
  • Tuholaisenkestävä
  • Maalausvalmis

Kattolista Z112 on valmistettu polyuretaanista, joka on iskun- ja vedenkestävä materiaali. Kattolista kestää osumia ja listassa on paksu, sileä valkoinen pinta, joka on maalattavissa. Kattolistan asennus käy helposti liimalla ja lista kestää kaikenlaisia maaleja.

Kattolista Z112

Nykyaikaiset materiaalit antavat meille runsaasti mahdollisuuksia luoda vanhojen aikojen kauniita huoneita. Nykyään tämä on huomattavasti yksinkertaisempaa kuin vanhaan aikaan! Alun perin stukkokoristeet valmistettiin veistämällä puusta kuvioita, ja useita satoja vuosia sitten alettiin teollisuudessa käyttää kipsiä puun sijaan. 60-luvun alussa stukkokoristeita alettiin valmistaa polyuretaanista, minkä suurin etu on siinä, että asennus onnistuu lähes kaikilta ja kyseessä on edullisin vaihtoehto.

Kattolista Z112 valmistetaan iskuja ja vettä kestävästä muovista. Kattolista kestää osumia ja listassa on paksu, sileä valkoinen pinta, joka on maalattavissa. Materiaali on hiottavaa ja sitä on helppo työstää tavallisilla käsityökaluilla asennuksen yhteydessä. Listan voi maalata kaikenalisilla maaleilla. Puhdistuksen yhteydessä materiaali kestää kosteutta sekä useimpia puhdistusaineita.

Kattolistojen asennus on suhteellisen yksinkertaista, mutta muutama tärkeä asia on syytä muistaa! Käytä tavallisia käsityökaluja sahaamiseen, hiomiseen ja työstöön ennen asennusta. Asennus tehdään liimalla, ja ylimääräinen liima pyyhitään välittömästi pois vedellä tai miedolla saippualiuoksella. Kun kattolistat on asennettu ja kolot on täytetty lateksisaumausaineella, listat maalataan, jotta ne sulautuvat kattoon ja seinään. Suuremmat kattolistat asennetaan helposti uppokantanaulojen tai ruuvien avulla.

Lue lisää kattolistojen asennuksesta ja siitä, mitä pitää muistaa huomioida käyttöohjeista.

Kattolistoja ostaessa, tulisi huomioida noin 5-12% hukkaa riippuen listan koosta ja koristeellisuudesta.

Z112 4
Materiaali
Polyuretaani / Profoam
Pituus (cm)
200
Korkeus (cm)
11.6
Syvyys (cm)
5.2

Lataa

Materiaalin kuvaus Polyuretaani


description PDF (1.06M)

Click on a thumbnail to load the video