Kattolista styrox GK23

8,70 € /m

17,40 € /kpl
Mitat200 x 11 x 7,5 cm
Lähetämme sinulle viestin heti, kun tuotetta on taas varastossa. Kun seuraat tuotetta, hyväksyt myös sen, että säilytämme sähköpostiosoitteesi tietosuojakäytäntömme mukaisesti.
  • Helppo asentaa
  • Vedenkestävä
  • Tuholaisenkestävä
  • Maalausvalmis

Kattolista styrox GK23 on valmistettu kevyestä styroksista. Kattolistan asennus käy helposti liimalla ja listan voi maalata vesipohjaisella maalilla.

Kattolista styrox GK23
Nykyaikaiset materiaalit antavat meille runsaasti mahdollisuuksia luoda vanhojen aikojen kauniita huoneita. Nykyään tämä on huomattavasti yksinkertaisempaa kuin vanhaan aikaan! Alun perin stukkokoristeet valmistettiin veistämällä puusta kuvioita, ja useita satoja vuosia sitten alettiin teollisuudessa käyttää kipsiä puun sijaan. 60-luvun alussa stukkokoristeita alettiin valmistaa polystyreenistä, minkä suurin etu on siinä, että asennus onnistuu lähes kaikilta ja kyseessä on edullisin vaihtoehto.

Kattolista styrox GK23 on valmistettu polystyreenistä (styroksi, solumuovi).

Styroksilistat asennetaan helposti lateksiliimalla tai vesipohjaisella asennusliimalla, minkä jälkeen ne maalataan vesipohjaisella maalilla. Ei sovellu asennettavaksi matalille korkeuksille, vaan suositus on kattoon tai korkealle seinälle.

Lue lisää kattolistojen asennuksesta ja siitä, mitä pitää muistaa huomioida käyttöohjeista.

Kattolistoja ostaessa, tulisi huomioida noin 5-12% hukkaa riippuen listan koosta ja koristeellisuudesta.

GK23 4
Materiaali
Polystyreeni
Pituus (cm)
200
Korkeus (cm)
11
Syvyys (cm)
7.5

Lataa

Materiaalin kuvaus styrox (polystyren)


description PDF (760.6k)

Click on a thumbnail to load the video