Taklist indirekt ljus MD105

Kattolista epäsuoraan valaistukseen MD105

20,80 € /m

41,60 € /kpl
Mitat200 x 10,8 x 12,2 cm

HUOM! Led-nauha ei sisälly reunuslistaan.

2.00 m (41.60 €)kpl

Oletettu toimituspäivä: 2024-07-26

Onko valinnan tekeminen vaikeaa? Tilaa koepala!

Tilaa koepala — Saat jopa neljä koepalaa ilmaiseksi, maksat näistä ainoastaan toimituksen, €14.
  • Helppo asentaa
  • Vedenkestävä
  • Tuholaisenkestävä
  • Maalausvalmis

Kattolista epäsuoraan valaistukseen MD105 on vaikuttava, koristeellinen ja vahvistaa huoneen tunnelmaa. Kattolistoilla on runsaasti käyttömahdollisuuksia, mutta yleensä ne asennetaan hieman katon ja seinän välisen kulman alapuolelle.

Kattolistoja epäsuoraan valaistukseen käytetään katon ja seinän valaistukseen. Listan takapuolella on tila valonlähteelle. Suosittelemme LED-valoja, sillä niiden asennus on helppoa ja ne kuluttavat vähän energiaa. Epäsuora valaistus on vaikuttava, koristeellinen ja vahvistaa huoneen tunnelmaa. Kattolistoilla on runsaasti käyttömahdollisuuksia, mutta yleensä ne asennetaan hieman katon ja seinän välisen kulman alapuolelle.

Kattolistojen asennus on suhteellisen yksinkertaista, mutta muutama tärkeä asia on syytä muistaa! Käytä tavallisia käsityökaluja sahaamiseen, hiomiseen ja työstöön ennen asennusta. Asennus tehdään liimalla, ja ylimääräinen liima pyyhitään välittömästi pois vedellä tai miedolla saippualiuoksella.

Kattolistoja ostaessa, tulisi huomioida noin 5-12% hukkaa riippuen listan koosta ja koristeellisuudesta.

Polyforce-materiaali

Polyforce on puristettu ja iskunkestävä, tiivis polystyreenipohjainen polymeeri.

Reunalista maalataan valkoisella pohjamaalilla, joka helpottaa seuraavien maalikerrosten imeytymistä. Suosittelemme suojuksen maalaamista vesipohjaisella maalilla (akryyli, lateksi, vinyyli).

MD105 17

Lataa

Materiaalin kuvaus Polyforce


description PDF (826.05k)