Kattolista epäsuoraan valaistukseen KF709

21,80 € /m

53,20 € /kpl
Mitat244 x 15 x 40 cm

HUOM! Led-nauha ei sisälly reunuslistaan.

2.44 m (53.20 €)kpl

Oletettu toimituspäivä: 2024-07-26

Onko valinnan tekeminen vaikeaa? Tilaa koepala!

Tilaa koepala — Saat jopa neljä koepalaa ilmaiseksi, maksat näistä ainoastaan toimituksen, €14.
  • Helppo asentaa
  • Vedenkestävä
  • Tuholaisenkestävä
  • Maalausvalmis

Kattolista epäsuoraan valaistukseen KF709 on vaikuttava, koristeellinen ja vahvistaa huoneen tunnelmaa. Kattolistoilla on runsaasti käyttömahdollisuuksia, mutta yleensä ne asennetaan hieman katon ja seinän välisen kulman alapuolelle.

Kattolistoja epäsuoraan valaistukseen käytetään katon ja seinän valaistukseen. Listan takapuolella on tila valonlähteelle. Suosittelemme LED-valoja, sillä niiden asennus on helppoa ja ne kuluttavat vähän energiaa. Epäsuora valaistus on vaikuttava, koristeellinen ja vahvistaa huoneen tunnelmaa. Kattolistoilla on runsaasti käyttömahdollisuuksia, mutta yleensä ne asennetaan hieman katon ja seinän välisen kulman alapuolelle.

Kattolistojen asennus on suhteellisen yksinkertaista, mutta muutama tärkeä asia on syytä muistaa! Käytä tavallisia käsityökaluja sahaamiseen, hiomiseen ja työstöön ennen asennusta. Asennus tehdään liimalla, ja ylimääräinen liima pyyhitään välittömästi pois vedellä tai miedolla saippualiuoksella.

Kaikki listat epäsuoraan valaistukseen on valmistettu polyuretaanista. Polyuretaani on iskuja ja vettä kestävää muovia, jolla on sileä maalattava pinta, joka mahdollistaa pienten yksityiskohtien nousemisen esiin selkeästi. Materiaali on hiottavaa ja sitä on helppo työstää tavallisilla käsityökaluilla asennuksen yhteydessä. Voidaan käyttää myös ulkotiloissa. Puhdistuksen yhteydessä materiaali kestää kosteutta sekä useimpia puhdistusaineita. Pinta on maalattava, jotta se on täysin UV-suojattu.

Kattolistoja ostaessa, tulisi huomioida noin 5-12% hukkaa riippuen listan koosta ja koristeellisuudesta.

KF709 17

Lataa

Materiaalin kuvaus Polyuretaani


description PDF (1.06M)