2021-04-03
Paikalla rakennettu sisustus mahdollistaa huonekalujen tai huoneiden räätälöinnin täysin omien toiveidesi mukaisesti ja kaikki mahdolliset yksityiskohdat huomioon ottaen. Inspiroidu Gamla Uppsala Snickerin rakennusratkaisuista vastikään uusitussa Ruotsin Uppsalassa sijaitsevassa huoneistossa.
Gamla Uppsala Snickeri on ruotsalainen rakennusalan yritys, joka on erikoistunut keittiöremontteihin yhteistyössä eksklusiivisten keittiötoimittajien kanssa. Ne tarjoavat myös korkealaatuisia erikoispuusepäntuotteita ja paikallaan rakennettuja tuotteita. Instagramissa aktiiviset voivat nähdä mittatilaustyönä valmistettuja huonekaluja, jotka ovat tunnettujen sisustusprofiilien, kuten Louise Hjortin, Jana Heinricin ja Petra Tungårdenin luomia. Viktor Malmberg on Gamla Uppsalan hienopuuseppä ja keittiöasentaja sekä yrityksen hienopuuusepäntöistä vastaava henkilö.
Hei Viktor! Kerro meille, mikä saa yrityksesi erottumaan edukseen.
Erikoista on se, että olemme pieni mutta hyvin vakiintunut yritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta ja joka työskentelee tiiviissä tiimissä, jonka intohimo on puusepäntyöt ja käsityötaidot. Olemme sitoutuneet arvoihin, kuten persoonallisuuteen, laatuun ja miellyttävään vastaanottoon. Jokainen asiakas ja jokainen tehtävä on ainutlaatuinen, keskitymme aina aikaan, joka vaaditaan parhaaseen mahdollisen puusepäntyön toimitukseen.
Viktor auttoi hiljattain kunnostamaan Uppsalassa sijaitsevan asunnon. Vanhempi asunto, jossa on paljon viehätysvoimaa, kuten toimivat kakluunit ja ihana 3,2 metrin kattokorkeus, mutta se oli myös remontin tarpeessa. Asunnon omistajat Matilda ja Wiktor palkkasivat heidät kunnostamaan asunnon kokonaan ja antamaan apua vanhan puusepäntyön säilyttämisessä ja vanhan tyylin luomisessa hiljattain valmistettuihin ja paikan päällä valmistettuihin vaatekaappeihin ja kirjahyllyihin.
Aiemmin keittiö ei ollut rakennuksen keskus, kun uusia asuntoja rakennettiin. Yleensä keittiö oli hyvin pieni ja sijoitettu pienempiin huoneisiin asunnon reunalle. Matilda ja hänen avoliittonsa Wiktor päättivät siirtää keittiön keskisempään paikkaan, ja yhdestä olohuoneesta tuli uusi keittiön paikka. Sitten muutimme vanhan keittiön makuuhuoneeksi. Huoneisto on remontoitu nykyaikaisesti, ja siellä on uusia, tyyliin sopivia D-corin kattorosetteja ja koristelistoja. Olemme myös valmistaneet huonekaluja, vaatekaappeja ja sängynpäätyjä, jotka olemme myös koristelleet heidän listoilla ja roseteilla.
Huoneistossa voit nähdä klassisia ovenylityksiä. Tämä malli on saatavana kahdessa eri pituudessa. Jos mikään näistä ei sovi täydellisesti, voit pidentää tai lyhentää tarvittaessa leikkaamalla ja yhdistämällä.
Työ ovenylitysten kansa meni hyvin, ja tässä tapauksessa niistä tuli kerralla täydellisiä. Ainoa paikka, missä täytyi vähän säätää. oli irrottaa pintakaapeleita joissakin paikoissa. Tämä on hyvin yleistä.
Kuten mainittiin, olemme tehneet tässä asunnossa joitakin paikan päällä valmistettuja puusepäntöitä. Olemme periaatteessa tuottaneet jotain jokaiseen huoneeseen, kuten muotoiltuja kattolistoja tai huonekalujen viimeistelyä. Käytävässä on paikalla rakennettuja vaatekaappeja, hattuhyllyjä, penkkejä ja sähkökaappi. Makuuhuoneessa on paikalleen rakennetut vaatekaapit ja vuodehuonekalut. Olohuoneeseen olemme rakentaneet TV-kalusteet ja keittiöön yksinkertaisemman tummaksi petsatun hyllyn.
Millaisina pidät tuotteitamme?
Olemme työskennelleet tuotteidesi parissa viiden vuoden ajan erilaisissa projekteissa. Olemme tehneet niiden avulla seinäkoristeita, veistoksia, stukkoja, ovenylityksiä, kattorosetteja, verhosyvennyksiä sekä hyllyjen ja paikoilleen rakennettujen huonekalujen koristeita. Mielestäni tuotteitanne on helppo käyttää – erityisesti polyuretaanilistoja – koska ne ovat korkealaatuisia ja hyvin viimeisteltyjä. Suosikkimallit kattorakenteisiin, joita käytämme mielellämme, ovat kattolistat Z144 ja kattolistat Z103. Seinälistoina käytämme mielellämme mallia seinälista Z349 yhdessä seinälista Z351:n kanssa. Se on kaunis yhdistelmä.
Onko sinulla asiantuntijavinkkejä stukkojen asentamiseen?
Kun asennat runsaasti koristeltuja kattolistoja, varmista, että noudatat sen kuviota myös kulman takana. Eli kuvioiden sovittamista yhteen – muuten tuloksena on huolimaton työ.
Kuka voi ottaa sinuun yhteyttä?
Kuka tahansa voi ottaa yhteyttä meihin, yksityishenkilöihin yhtiöinä. Työskentelemme Uppsalassa ja Tukholmassa ja niiden ympäristössä, mutta pääpaino on Uppsalassa. Meillä on jatkuvasti käynnissä olevia projekteja sekä keittiössä että paikan päällä rakennettuja huonekaluja. Tarjouspyynnöt voi lähettää helposti sähköpostitse osoitteeseen [email protected].
Katso lisää kuvia asunnosta Instagram-tileiltä @matildandersson ja @gamlauppsalasnickeri.