2022-02-13
Autamme sinua toteuttamaan unelmiesi remontin selkeiden opastusvideoiden avulla. Ensimmäisessä videossa näytämme vaihe vaiheelta, miten asennat kattolistamme omatoimisesti.
Kattolistamme ovat kevyitä, laadukkaita ja ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettuja ja – mikä parasta – ne on helppo asentaa omatoimisesti. Sinun ei siis tarvitse maksaa erikseen asennustyöstä, ja voit tehdä remonttia juuri silloin kun itsellesi parhaiten sopii.
Jotta työ sujuisi sinulta mahdollisimman helposti, olemme tehneet opastusvideoita, joilla näytämme havainnollisesti, miten onnistut sisä- ja ulkokulmissa, miten listat liimataan paikalleen ja miten teet saumaukset ammattimaisen lopputuloksen varmistamiseksi.
Kaikki videolla näkyvät työkalut löydät verkkokaupastamme Lisätarvikkeet-osiosta. Jos sinulle kuitenkin jää jotain kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä asiakaspalveluumme. Kiitämme videon toteuttamisesta tuotantoyhtiötä Takeoff Video AB, Örebro. Toivotamme sinulle remontoinnin iloa ja loistavia lopputuloksia!
Video löytyy täältä: Linkki elokuvaan.
Alla on muutamia kuvia kulissien takaa.
Storbild0.jpg
Storbild1.jpg
Storbild2.jpg
Storbild3.jpg