2020-07-02
Vuonna 2020 monet viettävät kesälomansa kotona ja uhraavat ehkä enemmän aikaa asuntonsa sisustamiselle tai kunnostamiselle. Olemme ladanneet verkkokauppaamme lisää tuoteuutuuksia ja joitakin niistä löydät tästä.
Kattorusetit
Kattorusetti R103 on erittäin kauniisti koristeltu kattorusetti, joka sopii hienosti huoneistoon tai taloon, joka on rakennettu vuoden 1900 paikkeilla ja jossa on kattolistoja. Niiden halkaisija on 41,5 cm, se on hyvä keskikoko ja sopii erityyppisiin huoneisiin.
Myös uutuus Kattorusetti R125 on keskikokoinen, ja sen design sopii 1900-luvun alulta peräisin oleviin asuntoihin. Sen muoto on hiukan epätavallinen, koska se ei ole täysin pyöreä.
Kattorusetti R134 on kaunis ja tyylipuhdas kattorusetti ilman ornamenttia. Tämä kattorusetti sopii erityisen hyvin yhteen kattolistojen kuten esimerkiksi Kattolistat Z143 kanssa. Kattorusetti sopii myös 1920-luvulla rakennettuihin huoneistoihin, koska siihen aikaan vähemmän koristellut kattorusetit olivat suosittuja.
Konsoleita
Jos joku haluaa tänä kesänä omistaa aikansa nk. DiY-projektille ja rakentaa omia hyllyjä kuten hattuhyllyn, hänen kannattaa katsoa uutuuksia Konsoli B227 ja Konsoli B076.
Seinälistat
Seinälistoilla voidaan yksinkertaisella tavalla muuttaa huoneen ilmettä. Niiden sahaaminen on helppoa, ja ne asennettaan liimalla. Seinälistat Seinälista Z351 ja Seinälista Z352 ovat vanhoja suursuosikkeja, koska ne ovat kapeita ja yksinkertaisia, joilla voidaan rakentaa seinäkehyksiä myös matalampiin huoneisiin. Nyt nämä mallit saavat kovan kilpailijan uutuudesta Seinälista Z348, jonka mitat ovat 244x1,9x1,1 cm. Tilaa hyvissä ajoin, koska tästä listasta tulee monien suosikki!
Jos etsit leveämpää ja paksumpaa listaa, katso uutuutta Seinälista Z356.
Kattolistat
Meillä on useampia kattolistauutuuksia, koristeltuja ja modernimpia litteällä pinnalla. Katso uutuuksia Kattolistat Z156, Kattolistat Z157, Kattolistat Z256, Kattolistat Z257 ja Kattolistat Z233.
Kiinnitä ehkä erityisesti huomiota Kattolistat Z156 ja katso sen alaosan kaunista koristelua.
Muista, että voit tilata näytepaloja kaikista katto-, seinä- ja lattialistoista, jos olet epävarma, mikä sopii parhaiten kotiisi.