2020-07-02
34-vuotias kolmen lapsen äiti Josefin asuu omakotitalossa Lannassa Örebron ulkopuolella. Instagram-tilillään @lillavilla9 Josefin antaa sisustusvinkkejä ja näyttää kuvia omasta kodistaan.
Kuvaile sisustustyylisi ja mistä löydät inspiraatiota.
Haluan sisustaa siten, että tulos on helposti siivottava ja toimiva. Haluan sisustuksen tuntuvat yksinkertaiselta ja kodikkaalta. Inspiraatiota löydän etenkin Instagramista ja Pinterestistä.
Perheen pienin on saanut oman huoneen, kerro sisustuksesta.
Huone on melko pieni, joten säilytykseen oli kiinnitettävä huomiota, jotta huone tuntuisi selkeältä, mutta ei ikävältä. Pikku tyttäremme Eira asuu tässä huoneessa. Hän täyttää kolme heinäkuussa ja rakastaa hauskoja asioita, joten huoneeseen oli saatava leikkinurkkaus pehmolelujen kanssa. Ja hän rakastaa parvekkeita, joten sekin piti saada mukaan.
Lastenhuoneen seinillä on seinälistoja kahta eri kokoa ( Seinälista z351 , Seinälista z362 ), jotka yhdessä luovat kaksinkertaiset seinäkehykset. Sisäkehyksen kulmassa on pienempiä seinälistapaloja, ja kaksinkertaisten kehysten alla on kohokuviolista ( Seinälista z357 ).
Mielestäni seinälistat ovat todella hyvä keino elävöittää huonetta ilman, että sisustukseen tarvitaan paljon eri yksityiskohtia. Ennen listojen valintaa tilasin näytepaloja, pystyin tarkistamaan niiden koon ja sain nähdä ne “live”. Sen jälkeen hain inspiraatiota Instagramista, D-COR:in Elias auttoi minua ja antoi vinkkejä eri yhdistelmistä. Listat asensin yhdessä avomieheni kanssa, hiukan pikkutarkkaa työtä, mutta ehdottomasti vaivan väärti. Olemme erittäin tyytyväisiä tulokseen!
Onko sinulla lisävinkkejä niille, jotka sisustavat lastenhuoneen?
  • Valitse pehmeä valaistus esimerkiksi valonauhoilla.
  • Järjestä hyvä säilytys, korit ovat hieno ja kätevä säilytystapa lähes mille vain
  • Hanki paljon tekstiilejä ja tyynyjä, ne tekevät huoneesta pehmeän ja kodikkaan.
  • Valitse ilmaa puhdistavia kasveja kuten viirivehkoja.