Ovenylitykset

Osta ovenylitykset verkosta. Tuo kotisi parhaat puolet esiin koristeellisilla ovenylityksillä ja saavuta ajanjaksolle ominainen sisustustyyli. ...

Meiltä löydät tyylikkäät ja laadukkaat kevyestä materiaalista valmistetut stukkokoristeet markkinoiden halvimpaan hintaan. Peruutusoikeuden ja hintatakuun ansiosta voit olla varma, että teet turvalliset ja hyvät kaupat.

Alun perin stukkokoristeet valmistettiin veistämällä puusta kuvioita, ja useita satoja vuosia sitten alettiin teollisuudessa käyttää kipsiä puun sijaan. 60-luvun alussa esiin nousi kaksi uutta materiaalia, jotka ovat nykyään lähes yksinomaan käytössä - polyuretaani ja polystyreeni (styroksi ja solumuovi).

Ovenylitykset valmistetaan polyuretaanista, iskuja ja vettä kestävästä kovasta muovista. Sileä pinta on maalattavissa, joka mahdollistaa pienten yksityiskohtien nousemisen esiin selkeästi. Materiaali on hiottavaa ja sitä on helppo työstää tavallisilla käsityökaluilla asennuksen yhteydessä.

Puhdistuksen yhteydessä materiaali kestää kosteutta sekä useimpia puhdistusaineita. Pinta on maalattava, jotta se on täysin UV-suojattu.
Näytä enemmän

Ovenylitys Z605

Korkeus (cm) - 36

Leveys (cm) - 111

Syvyys (cm) - 6

Materiaali - Polyuretaani

Hinta 37,60 €

Ovenylitys Z608

Korkeus (cm) - 13

Leveys (cm) - 126.5

Syvyys (cm) - 1.5

Materiaali - Polyuretaani

Hinta 23,70 €

Ovenylitys Z132

Korkeus (cm) - 25

Leveys (cm) - 113

Syvyys (cm) - 9

Materiaali - Polyuretaani

Hinta 69,40 €

Ovenylitys Z615

Korkeus (cm) - 20

Leveys (cm) - 80

Syvyys (cm) - 4

Materiaali - Polyuretaani

Hinta 24,70 €

Ovenylitys Z131

Korkeus (cm) - 25

Leveys (cm) - 151

Syvyys (cm) - 9

Materiaali - Polyuretaani

Hinta 89,80 €