Click on a thumbnail to load the video

Kattorusetti K29

5,50 €
Sisältää alv:n

Kattorusetti K29 on valmistettu styroksista. Asennetaan liimalla. Materiaalia on helppo työstää ja paikan leikkaaminen valaisinten koukuille ja koteloille käy helposti, kuten myös johtojen piilottaminen takapuolelle. Maalataan vesipohjaisella maalilla.

Mitat: 20x20cm
Määrä

Oletettu toimituspäivä: 2022-10-06

Kattorusetti K29
Alun perin stukkokoristeet valmistettiin veistämällä puusta kuvioita, ja useita satoja vuosia sitten alettiin teollisuudessa käyttää kipsiä puun sijaan. Nykyaikaiset materiaalit antavat meille runsaasti mahdollisuuksia luoda vanhojen aikojen kauniita huoneita. Uudet materiaalit ovat helppoja työstää ja hinnat suhteellisen kohtuullisia. Modernien muovisten stukkokoristeiden asennus on helposti tehtävissä itse liimalla, minkä jälkeen koriste maalataan sulautumaan yhteen katon kanssa.

Perinteisesti kattorusetteja on käytetty katon keskellä, mikä viimeistelee valaistuksen siistillä ja viehättävällä tavalla. Kattorusetit ovat jälleen erittäin moderneja ja nykyään niitä asennetaan moniin uudisrakennuksiin. Vanhempien omakotitalojen omistajat saattavat haluta aiemmin poistettujen alkuperäisten kattorusettien tilalle uusia, ja monissa tapauksissa kattorusetteja ei ole alun perinkään ollut. Uuden kattorusetin asetus sekä epämiellyttävän tai vaurioituneen kattorusetin vaihto on yllättävän yksinkertaista ja edullista.

Kattorusetteja käytetään katon keskellä koristeena. Mikäli katossa on koukku valaisimelle, on kattorusetissa tilaa piilottaa sähköjohdot. Soveltuu asennettavaksi myös seinille, esimerkiksi lampettien asennusta varten.

Asennus
Käytä tavallisia käsityökaluja sahaamiseen, hiomiseen ja työstöön ennen asennusta. Asennus tehdään liimalla, ja ylimääräinen liima pyyhitään välittömästi pois vedellä tai miedolla saippualiuoksella. Tarkempia ohjeita ja vinkkejä kattorusetin asennukseen löydät käyttöohjeista.

K29 5

Lisätiedot

Materiaali
Polystyreeni
Halkaisija (cm)
20x20
Paksuus (cm)
1

Lataa

Materiaalin kuvaus PS

Materiaalin kuvaus styrox (polystyren)


description PDF (760.6k)