Kattorusetit

Osta kattorusetit verkosta! Kattorusetteja on montaa eri tyyliä aina tavallisista laatoista pyöreisiin ja suuriin koristeellisiin. ... Klassiset ja modernit polyuretaanista ja styroksista (polystyreeni, solumuovi) valmistetut stukkokoristeet.

Kattorusetit valmistetaan kevyestä erittäin laadukkaasta materiaalista markkinoiden halvimpaan hintaan. Peruutusoikeuden ja hintatakuun ansiosta voit olla varma, että teet turvalliset ja hyvät kaupat.

Alun perin stukkokoristeet valmistettiin veistämällä puusta kuvioita, ja useita satoja vuosia sitten alettiin teollisuudessa käyttää kipsiä puun sijaan. 60-luvun alussa esiin nousi kaksi uutta materiaalia, jotka ovat nykyään lähes yksinomaan käytössä - polyuretaani ja polystyreeni (styroksi ja solumuovi).

Polyuretaania pidetään parhaana materiaalina - se on sekä iskunkestävää että kestää kaikenlaisia värejä. Polystyreeni (styroksi) maalataan vesipohjaisilla maaleilla. Tietoa asennuksesta saat valikon kohdasta ”käyttöohjeet”, josta voit myös lukea oikean kattorusetin valinnasta.
Näytä enemmän