Tilaus

Kun teet tilauksen verkkokauppamme d-cor.fi kautta, vahvistamme tilauksen lähettämällä tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämä tilausvahvistus on vahvistus siitä, että sinun ja Stuckatur i Sverige AB:n välillä on sovittu kauppa. Suoritettu tilaus tarkoittaa myös sitä, että hyväksyt ostoehtomme ja annat hyväksyntäsi sille, että nimesi ja henkilö- tai yritystunnuksesi rekisteröidään liikejärjestelmäämme. Stuckatur i Sverige AB ei tee sopimuksia alaikäisten kanssa (18 vuotta).

Toimitukset

Toimitus noutopisteeseen

Normaalisti yksityishenkilöille toimitetaan kaikki pienemmät pakettilähetykset pakettinoutopisteeseen (Posti) valitun toimitusosoitteen läheisyyteen. Tämän toimitusvaihtoehdon valitsevat myös ne pienemmät yritykset, joissa joku ei ole paikalla joka päivä. Saat tekstiviestin, kun tuotteet ovat perillä ja noudettavissa kuljetusyritykseltä. Voit tämän jälkeen noutaa tuotteet sinulle sopivana ajankohtana, kuitenkin 14 päivän kuluessa. Tuotteet voi noutaa vain vastaanottajaksi merkitty henkilö. Henkilöllisyys varmistetaan tuotteiden noudon yhteydessä. Huomaa, että pienemmillä paikkakunnilla kuljetusyritysten ajot saattavat olla harvemmassa, mikä voi vaikuttaa toimitusaikaan.

Huomaa, että paljon tilaa vievät paketit sekä yli 150 cm pitkät listat on lähetettävä kotiinkuljetuksella.

Suoratoimitus / kotiinkuljetus

Meillä on tarjolla useita suoratoimituksia. Yritykset ja yksityishenkilöt, jotka ovat paikalla normaaliin työaikaan (10.00-17.00) valitsevat toimituksen ilman ajanvarausta. Sinä päivänä, jolloin toimitus suoritetaan, on jonkun voitava kuitata lähetys.

Jos haluat varata tarkemman ajan kuljetusyritykseltä, valitse toimitus ajanvarauksella. Lue lisää eri vaihtoehdoista kunkin otsikon alta. Yli 150 cm pitkät listat ja paljon tilaa vaativat tilaukset toimitetaan aina suoratoimituksena.

Emme ikävä kyllä voi vaikuttaa kuljetusyrityksen aikoihin ja ajopäiviin. Pienemmillä paikkakunnilla voi olla, että kuljetusyrityksellä on kotiinkuljetuspalveluita vain tiettyinä päivinä viikossa. Tuotteet on tarkastettava huolellisesti ennen toimituksen kuittaamista. Mikäli pakkauksessa tai tuotteessa on näkyviä vaurioita, on tämä kirjattava rahtikirjaan ennen kuittausta. Rahtiyritys ei jätä tuotteita ilman asiakkaan kuittausta tai asiakkaan valtuuttamaa vastaanottajaa. Tämä tarkoittaa, että on sinun vastuullasi varmistaa, että paikalla on joku, joka voi ottaa toimituksen vastaan ja kuitata sen. Jos paikalla ei ole ketään toimituksen saapuessa, saattaa se tarkoittaa, että asiakas joutuu itse noutamaan lähetyksen rahtiyrityksen terminaalista.

Toimitus ilman ajanvarausta

Rahtiyritys toimittaa tilauksen 10.00–17.00 välisenä aikana annettuun osoitteeseen. Sekä yritys- että yksityisasiakkaat saavat aina saapumisilmoituksen rahtiyritykseltä ennen toimitusta. Tavarat toimitetaan portille, jos asut asuntoyhtiössä, tai tontin rajalle, jos asut omakotitalossa.

Toimitus ajanvarauksella

Sinä asiakkaana saat mahdollisuuden valita toimitusajankohdan ennen toimituksen suorittamista. Yleensä asiakas voi valita 3 tunnin aikavälin. Rahtiyritys lähettää asiasta tekstiviestin/sähköpostin ja aika varataan linkin kautta suoraan yrityksen sivustolta. Tavarat toimitetaan portille, jos asut asuntoyhtiössä, tai tontin rajalle, jos asut omakotitalossa.

Toimituksen viivästyminen

Mikäli Stuckatur i Sverige AB ei kykene toimittamaan tilausta sovitussa ajassa, on asiakkaalle ilmoitettava 24 tunnin kuluessa viivästyksen syystä sekä uudesta toimitusajankohdasta. Mikäli Stuckatur i Sverige AB ei kykene korjaamaan virhettä kohtuullisessa ajassa, on kuluttajalla oikeus peruuttaa kauppa. Tämä koskee myös erikoistilauksia.